Starship
31~I miss my primary friends :'(
Tuesday, 5 June 2012 • 09:29 • 0 comments

Assalamualaikumu & Hai :)
Tengok tajuk dekat atas."i miss my primary friends" Tengok tajuk pun nampak sedih.Hahaha.Okay,seriously saya merindui sahabat,rakan dan kawan lama saya even sekarang ni dah masuk secondary school.Saya sentiasa merindui diorang.Tapi tak tahulah kalau diorang tak rindu saya.Hahaha.Dah dua tahun tak jumpa diorang.Entah sihat ke tidak diorang.InsyaAllah diorang sihat :) Saya jarang bercontact-contact dengan diorang.Dah busy sekarang.Ewahh.Saya takkan pernah lupa dengan orang yang pernah jadi kawan saya.Walaupun dia tak ingat saya.Hmm.LOL,jiwang pulakk.Takda istilah EX FRIEND kan? So,kita kenalah hargai kawan kita.CONTOH orang yang tak hormat kawan yang lama tak jumpa "WEHH BONGOK! WHAT'S UP? YO! YO! HIDUP LAGI KAU RUPANYA? HAHAHA"  tengok,betapa bongoknya kawan yang tak hormat kawan.Memanglah dia anggap apa yang dia cakap tu takkan menyakitkan hati kawan tu.Tapi hati kawan yang dia cakap tu kita tak tahu.Boleh pulak dia tanya soalan sakai macam tu? tak ke gila? hormatlah sikit.Saya harap kawan-kawan lama saya bila jumpa tak cakap macam ni dekat saya.Kalau tak,memang saya jawab lagi parahhh dari tu.Gurau je.Hahaha.So,saya ulang sekali lagi please hormat kawan korang.Bila takda baru nak cari-cari.I want to meet my old friends.InsyaAllah :) Okay,setakat ini sahaja post kali ni.

SALAM :)

Labels:


SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Tagboard
Mr.Saxobeat
Credits


Template By:
Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: NSISI