Starship
32~Bahasa Rempitzzzzz
Tuesday, 5 June 2012 • 09:52 • 0 comments

Assalamualaikum & Hai :)
Jangan shutdown laptop anda.Haha.Bukan saya nak berpuisi or nak bercerita dalam bahasa rempit.Saya tak sebodoh itu.Okay,ada yang tak tahu bahasa rempit ni apa? Bahasa rempit ni bahasa or ejaan yang merosakkan bahasa.Contoh: PERKATAAN SEBENAR:KUCING, BAHASA REMPIT:KuWcEnx Ni, kenapa bebudak zaman sekarang guna bahasa rempit? Kenapa? Why? Tak faham betul.Macam orang bodoh je guna bahasa rempitzzz ni.Seriously,merosakkan bahasa.Diorang tak sedar yang diorang sedang merosakkan bahasa.Hmm.Lebih-lebih lagi budak dekat FB.Bukan nak kutuk.Tapi memang ramai.Serabut mata tengok.Nak baca pun vervelit lidah.You know vervelit? Hahaha.Contoh bahasa rempitz yang kronik gila:"Sayew SukEw DiEw.DiEw HaNdSomEy ArGhh DoWh.aKuW sUkEw DiEw AhH DoWh.COmELx giLeW kOt"  Hahh,hambik kau! apa tu? nak baca punya susah.Masuk exam buat macam tu failed terus.Selalunya,bahasa rempitzzzz ni digunakan dalam FB or MySpace.And kebanyakannya perempuan.Tahu tak,kalau orang yang guna bahasa rempit & lagi2 dia post jiwang-jiwang confirm orang label GEDIK.Tahu gedik? Alaa,gedik takkan tak tahu.Macam orang terencat tu.Hahahhahaha.Okay,saya taknak panjangkan cerita saya.Jadi cerita lain pulak kang.Hehehhe.SO,PLEASE STOP USING THIS LANGUAGE.Merosakkan bahasa je kerja.Kalau pakcik-pakcik baca bahasa rempit maybe power mata diorang naik.K,gurau.Taklah macam tu sekali.Melampau dah tu.Okay,Setakat ini sahaja untuk kali ini.

SALAM :)

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Tagboard
Mr.Saxobeat
Credits


Template By:
Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: NSISI