Starship
32~Bahasa Rempitzzzzz
Tuesday, 5 June 2012 • 09:52 • 0 comments

Assalamualaikum & Hai :)
Jangan shutdown laptop anda.Haha.Bukan saya nak berpuisi or nak bercerita dalam bahasa rempit.Saya tak sebodoh itu.Okay,ada yang tak tahu bahasa rempit ni apa? Bahasa rempit ni bahasa or ejaan yang merosakkan bahasa.Contoh: PERKATAAN SEBENAR:KUCING, BAHASA REMPIT:KuWcEnx Ni, kenapa bebudak zaman sekarang guna bahasa rempit? Kenapa? Why? Tak faham betul.Macam orang bodoh je guna bahasa rempitzzz ni.Seriously,merosakkan bahasa.Diorang tak sedar yang diorang sedang merosakkan bahasa.Hmm.Lebih-lebih lagi budak dekat FB.Bukan nak kutuk.Tapi memang ramai.Serabut mata tengok.Nak baca pun vervelit lidah.You know vervelit? Hahaha.Contoh bahasa rempitz yang kronik gila:"Sayew SukEw DiEw.DiEw HaNdSomEy ArGhh DoWh.aKuW sUkEw DiEw AhH DoWh.COmELx giLeW kOt"  Hahh,hambik kau! apa tu? nak baca punya susah.Masuk exam buat macam tu failed terus.Selalunya,bahasa rempitzzzz ni digunakan dalam FB or MySpace.And kebanyakannya perempuan.Tahu tak,kalau orang yang guna bahasa rempit & lagi2 dia post jiwang-jiwang confirm orang label GEDIK.Tahu gedik? Alaa,gedik takkan tak tahu.Macam orang terencat tu.Hahahhahaha.Okay,saya taknak panjangkan cerita saya.Jadi cerita lain pulak kang.Hehehhe.SO,PLEASE STOP USING THIS LANGUAGE.Merosakkan bahasa je kerja.Kalau pakcik-pakcik baca bahasa rempit maybe power mata diorang naik.K,gurau.Taklah macam tu sekali.Melampau dah tu.Okay,Setakat ini sahaja untuk kali ini.

SALAM :)

31~I miss my primary friends :'(
• 09:29 • 0 comments

Assalamualaikumu & Hai :)
Tengok tajuk dekat atas."i miss my primary friends" Tengok tajuk pun nampak sedih.Hahaha.Okay,seriously saya merindui sahabat,rakan dan kawan lama saya even sekarang ni dah masuk secondary school.Saya sentiasa merindui diorang.Tapi tak tahulah kalau diorang tak rindu saya.Hahaha.Dah dua tahun tak jumpa diorang.Entah sihat ke tidak diorang.InsyaAllah diorang sihat :) Saya jarang bercontact-contact dengan diorang.Dah busy sekarang.Ewahh.Saya takkan pernah lupa dengan orang yang pernah jadi kawan saya.Walaupun dia tak ingat saya.Hmm.LOL,jiwang pulakk.Takda istilah EX FRIEND kan? So,kita kenalah hargai kawan kita.CONTOH orang yang tak hormat kawan yang lama tak jumpa "WEHH BONGOK! WHAT'S UP? YO! YO! HIDUP LAGI KAU RUPANYA? HAHAHA"  tengok,betapa bongoknya kawan yang tak hormat kawan.Memanglah dia anggap apa yang dia cakap tu takkan menyakitkan hati kawan tu.Tapi hati kawan yang dia cakap tu kita tak tahu.Boleh pulak dia tanya soalan sakai macam tu? tak ke gila? hormatlah sikit.Saya harap kawan-kawan lama saya bila jumpa tak cakap macam ni dekat saya.Kalau tak,memang saya jawab lagi parahhh dari tu.Gurau je.Hahaha.So,saya ulang sekali lagi please hormat kawan korang.Bila takda baru nak cari-cari.I want to meet my old friends.InsyaAllah :) Okay,setakat ini sahaja post kali ni.

SALAM :)

Labels:


30~Twitter or Facebook?
• 09:11 • 0 comments

Assalamualaikum & Hai :)
Tengok tajuk entry dekat atas.Twitter or Facebook? Ramai bebudak sekarang ni tengah gaduh pasal Twitter & Facebook.Saya pilih MySapace.Haha.Eh,taklah.Actually,dua-dua bawa pengaruh postive & negative.Masing-masing ada kelebihan & kebaikan.Kelebihan twitter adalah takda orang yang guna bahawa wempitz.Tahu bahasa wempitz? Nak try type bahasa wempitz tu depan saya? Langkah mayat saya dulu.Haha.Bahasa wempitz ni sEwbeWnanyA  tUcKs ElOkS.Eh? Asal saya type macam ni.Terpengaruh sudah.Haha.Korang tahu tak bahasa wempitz ni merosakkan bahasa? Macam orang tak sekolah je.Keburukan Facebook pulak main kutuk-kutuk.Kau kutuk aku ,aku kutuk kau.Kesimpulannya dua-dua pihak bangang.Hahaha.So,pandai-pandailah nilai.Saya ada kedua-dua account Facebook & Twitter.Gunakan semua benda ni dengan betul.Takyah nak jadi DIVA sangatlah,letak gambar tak elok,cakap benda porn.Okay? haha.Setakat ni dulu.

SALAM :)



29~ Haiii :)
• 08:56 • 0 comments

Assalamualaikum & Hai 
Seriously,lama gila kot tak update blog ni.Takda masa.Sedih :"( Ahahaha.Rindu sangat nak berblogging.Alhamdulillah,malam ni boleh update blog.Ni pun guna laptop aunty.Hahaha.K,saya terdesak.Saya takda laptop sendiri.Thank you so much Cik Su bagi kita pinjam laptop awak.Hewhewhew.Tak tahulah bila pula saya dapat update blog.Okay,setakat ni dulu :)

salam :)

28~The New Skin ! . ♥ it !
Thursday, 16 February 2012 • 23:18 • 0 comments

//Assalamualaikum//
seronoknya hari ni , nak tau knape ?
sebab blog ni dah okay balik lepas buat plastic surgery
Alhamdulillah , eheheheheh . 
 
so , hari ni , aku nak merasmikan yang blog aku ni , dah sihat 
sepenuhnyaa . Dahh tak de calar balar . cili -bili . 
#drumroll....
Dengan ini , diishtiharkan bahawa blog ini sudah sihat sepenuhnyaa .
[[amboi aku , melebih pulak dahh]]
aku dahh senyumm sampai ke telinga dah ni .

okayy , acara merasmikan blog dahh selesaii .
amacamm , ada okay tak blog aku ?
heheheheheh .
 
setakat ni sahaja entry buat kali ni . jumpa lagi ! .
Kbaii ! . 
cheerss !! 
 
 


 

selamat tinggal 2011 !
Thursday, 29 December 2011 • 02:41 • 0 comments

\assalamualaikum/
jawab tau ! , 
dahh lame tak datang sini! , 
dah bersawang-sawang dah.
ehehehhe... 
 
0kaii , 
tahun 2011 dahh nk pegi , 
tahun 2012 pulakk nk datang ! ,
hmm , banyakk kenangan pahit ,kenangan manis , masin , masam , ehehe,
cukup rasa ! ,ngeh3
#mengadaa.. :P

so , 2011 , baibai ! , i'll miss u , & for 2012 , welcome ! 
okayy fellas , aq stop kat sini dulu ! ,
papai !
 
 

26~happy hoLiday~
Thursday, 17 November 2011 • 20:53 • 0 comments

//assalamualaikumm .
//anyeonghaseyo ,
 0kayy ! , 
entry kali ni aq nk ucapkann happy hoidays ! ,
 dalam cuti nehh , korangg jgn pulak , 
 buadd bende yg x b'pekdahh ! ,  
 Jangan le buang masa  .
hehee ,    
 0kayy , that alls for this time !

muahhhh




SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Tagboard
Mr.Saxobeat
Credits


Template By:
Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: NSISI